NaslovnicaVijestiBARCELONA I REAL MADRID SE BORE ZA ZVIJEZDU DINAMO ZAGREBA: Hrvatski klub...

BARCELONA I REAL MADRID SE BORE ZA ZVIJEZDU DINAMO ZAGREBA: Hrvatski klub traži 25 milijuna eura za njega!

Barcelona i Real Madrid izgledaju spremni da se međusobno bore za potpisivanje mladog igrača Dinamo Zagreba Dani Olmoa, igrača kojeg također žele brojni Europski klubovi.

Barcelona i Real

Kao što Don Balon piše, 20-godišnjeg španjolskog krlinog igrača žele Real i Barcelona, kao i Arsenal, Borussia Dortmund i AC Milan, što znači da Olmo mora biti ozbiljan talent.

Izvješće Don Balon napominje da je Dinamo Zagreb postavio cijenu od 25 milijuna eura za Olma, iznos koji je navodno Real Madrid spreman platiti.

Real i Barcelona nisu imali baš lagan početak u La Ligi ove sezone do sada i čini se da su obje ekipe spremne da krenu na tržište transfera kako bi riješili svoje probleme.

Olmo je tijekom svog vremena u Hrvatskoj došao do impresivnih rekorda, sa napadačem koji je postigao 18 golova i 19 asistencija u 78 utakmica sa prvim timom Dinama, impresivan rekord za krilnog igrača.

Dječak je već uspio odigrati dva nastupa za Španjolsku U21 ekipu i ako ostane u formi u kojoj je trenutačno, možda neće proći dugo vremena prije nego što ga vidimo u prvoj postavi reprezentacije Španjolske.

Real Madrid i Barcelona bili bi i više nego sposobni pronaći 25 milijuan eura kako bi doveli Olmoa u La Ligu, međutim, plaćati toliko za igrača koji se dokazao samo u Hrvatskoj je malo riskantno.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!