NaslovnicaVijestiBarcelona se priključila Liverpoolu i Chelseaju u utrci za potpis za zvijezdu...

Barcelona se priključila Liverpoolu i Chelseaju u utrci za potpis za zvijezdu od 60 milijuna funti

Barcelona se, kako izvještaj navode, pridružila utrci radi potpisivanja Tima Wernera.

Njemački internacionalac je ove sezone bio u senzacionalnoj formi za RB Leipzig, postigavši ​​25 golova u 26 utakmica u svim dosadašnjim natjecanjima.

Mirror je povezao Liverpoola i Chelseaja sa Wernerom, a oni također tvrde da je igrač već započeo pregovore o transferu vrijednom 60 milijuna funti.

Međutim, izvješće španjolskog dnevnika SPORT sugerira da je Barcelona također zainteresirana za potpisivanje mladog napadača kao zamjenu za Luis Suareza koji je zbog ozljede van terena nekoliko mjeseci.

Werner je trenutno među najboljim napadačima na svijetu i neće biti veliko iznenađenje ako su vrhunski europski klubovi zainteresovani da ga kupe.

Što se Barcelone tiče, 23-godišnjak bi bio dobro pojačanje za njihovu momčad, ali katalonci trenutno imaju Antoinea Griezmanna koji može igrati kao napadač prije nego što se Suarez vrati sa ozljede.

Stoga je mala vjerovatnoća da će prvaci La Lige pokušati potpisati Wernera ili bilo kojeg drugog napadača u siječnju.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!