NaslovnicaVijestiBARCELONA SE SASTALA SA AGENTOM ZVIJEZDE INTERA: Na Nou Camp stiže novo...

BARCELONA SE SASTALA SA AGENTOM ZVIJEZDE INTERA: Na Nou Camp stiže novo pojačanje!

Barcelona se sastala sa agentom zvijezde Intera. Na Nou Camp stiže novo pojačanje! Barcelona je kako se izvješćuje, pojačala svoje interesovanje za braniča Intera Milana Skrniara krajem prošle sezone, jer su naizgled smatrali da moraju pojačati svoje defanzivne opcije.

Barcelona se sastala

Katalonski divovi nastavili su potpisivanjem Clementa Lengleta iz Seville na ljeto kako bi dodali kvalitetu i dubinu u svoju obranu, premda je trener Ernesto Valverde do sada imao nekih problema u tom dijelu terena.

Od Lengleta i Samuel Umtitija koji su prikupljali crvene kartone nad formom Gerard Piquea, trenutni prvak La Lige nije izgledao potpuno sigurno u tom području i takve stvari bi ih mogle potaknuti na dodavanje još jednog pojačanja za obranu na dugoročnoj osnovi.

[su_bet365_100bonus]

Prema riječima Mundoa Deportiva, klubski se dužnosnik sastao sa Skriniarovim agentom na kraju prošle sezone i iako se ništa nije dogodilo tijekom ljeta sa Lengletom koji je stigao umjesto toga, predloženo je da će Barcelona da ga dobro pogleda kada se sastane sa Interom u Ligi prvaka u listopadu i studenom.

23-godišnjak je i ove godine nastavio impresionirati u Interu, oslanjajući se na njegovu solidnu sezonu prošle godine u kojoj je igrao glavnu ulogu u pomaganju da se vrate u europski nogomet.

[su_bet365_koeficijenti]

Sa svojim obrambenim kvalifikacijama i sposobnostima dodavanja, izgleda da bi on bio vrlo dobar za Barcelonu, ali vrijeme će reći hoće li se odlučiti napraviti potez tako brzo nakon potpisivanja Lengleta.

Sljedeće godine Pique puni 32 godine, pa možda postoji argument da će Barca na kraju morati dodati više kvalitete u tom području.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!