NaslovnicaNajave utakmicaBarcelona - Sevilla: Katalonci ogromni favoriti za pobjedu!

Barcelona – Sevilla: Katalonci ogromni favoriti za pobjedu!

Barcelona će ugostiti Sevillu na Nou Campu u osmom kolu La Lige u nedelju u 21 sat. Ekipe u ovu utakmicu ulaze sa dobrim raspoloženjem, nakon što su obje momčadi ostvarile pobjedu u svojim prethodnim utakmicama koje su igrali na europskim natjecanjima. Oni su također ostvarili pobjede i u utakmicama u ligi koje su se igrale prije i zbog toga ovdje sigurno možemo očekivati jednu zanimljivu utakmicu.

Barcelona - Sevilla

Timske novosti

Barcelona

Forma domaćeg tima se popravila u posljednjim utakmicama, nakon što su ostvarili tri pobjede zaredom protiv Villarreala, Getafea u La Ligi i Intera u Ligi prvaka. Zapravo su vladajući prvaci ostvarili pobjedu u tri od posljednje četiri utakmice u Španjolskoj. Njihov nedavni niz dobre forme ih je postavio samo tri boda ispod suparnika i lidera lige u ovom trenutku Real Madrida. Kao što je i običaj u posljednjem desetljeću, Barcelona je bila odlična pred golom u posljednje vrijeme, nakon što su postigli bare dva gola u pet od posljednjih šest utakmica u La Ligi.

Povratak Lionel Messija protiv Intera je dodao snagu u napadu Barcelone. Utakmica protiv Intera je bila tek druga ove sezone za katalonske divove. Timovi uglavnom napuštaju Nou camp bez bodova u La Ligi, jer je Barcelona neporažena u 15 domaćih utakmica. Pobijedili su 14, dok je Valencia jedina momčad koja je odavdje otišla sa bodom u veljači, kada je bilo 2-2. Nije iznenađujuće da je momčad Ernesta Valverdea bila dobra na Nou Campu u La Ligi, nakon što su postigli barem po dva gola u 16 od posljednjih 18 utakmica na svom terenu. Što se tiče ozljeda, Alba i Umtiti su dugotrajne ozljede i neće nastupati, dok će Lenglet služiti suspenziju zbog crvenog kartona kojeg je dobio u prošlom susretu.

Sevilla

Gosti iz Andaluzije imaju isto bodova kao i katalonski divovi. Međutim, poput Barcelone, njihova sezona u La Ligi nije baš bila med i mlijeko. Pobjedom od 3-2 nad Real Sociedadom je prekinula njihov niz od dva poraza zaredom u ligi. Julen Lopetegui je od tada pobijedio i APOEL-a sa 1-0 u Europskoj ligi. Gosti su igrali utakmice sa malo golova u posljednje vrijeme, nakon što su odigrali sedam od posljednjih devet mečeva sa manje od 2.5 gola.

Nedavne gostujuće utakmice Seville su također bile sa manje golova, nakon što je pet od posljednjih šest utakmica završilo sa manje od 2.5 gola. Andaluzijci imaju pristojan rekord u gostima u La Ligi, nakon što su pobijedili posljednje tri utakmice u gostima u La Ligi. Porad od 3-2 protiv Eibara u njihovoj posljednjoj utakmici prekinuo je niz od tri pobjede u gostima za Sevillu. Oni će imati sve igrače na raspolaganju.

Prijedlog za klađenje

Trenutni prvaci La Lige, Barcelona je trenutno na četvrtoj poziciji na tabeli i samo dva boda zaostaje za liderom Real Madridom. S tim da prva dva tima na tabeli igraju jedan protiv drugog ovog vikenda, a pobjeda Barcelona nad Sevillom bi evenutalno odvela Katalonce ka vrhu tabele, iako Real u ovom trenutku vodi protiv Granade sa 2-0. Barcelona je sredinom tjedna ostvarila pobjedu na domaćem terenu protiv Intera u Ligi prvaka. To im je bila treća izravna pobjeda nakon niza od jedne pobjede u četiri utakmice.

U posljednje tri utakmice su postigli po dva gola. Domaća forma u La Ligi im je donijela deset pobjeda sa samo Valencijom koja je uspjela otići sa Nou Campa sa bodom u posljednjih 15 utakmica.

Sevilla se u četvrtak navečer mučila protiv APOEL-a, gdje su pobijedili sa 1-0 u Europskoj ligi. Oni ovaj vikend počinju na šestoj poziciji, ali su izjednačeni sa bodovima sa Barcelonom. Sevilla je pobijedila tri i remizirala jednu od prve četiri ligaške utakmice ove sezone. Od tada su izgubili od Real Madrida i Eibara, prije nego što su prošlog vikenda kod kuće porazili Real Sociedad.

U posljednjih sedam ligaških posjeta Barceloni završilo je porazom. Očekujemo nastavak Barcelonine forme na domaćem terenu. Shodno tome očekujemo da će domaćin stići prvi do tri kornera, što nam ukupnu kvotu daje na 2.09. Prilično dobar koeficijent na jednu vrlo logičnu kombinaciju koju možete uplatiti samo na bet365 kladionici, koja nema manipulativnih troškova i poreza na dobitak.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!