NaslovnicaVijestiBarcelona sinoć u dva ujutro potvrdila Xavija. Evo na koliko je potpisao!

Barcelona sinoć u dva ujutro potvrdila Xavija. Evo na koliko je potpisao!

Nakon što je Xavijev, već sada bivši klub Al-Sadd objavio vijest da je sve dogovorio sa Barcelonom, katalonski klub je tek sinoć, usred noći, službeno objavio detalje njegovog ugovora.

Barcelona sinoć

Barcelona je tek oko dva ujutro počela sa objavama na društvenim mrežama, gdje su potvrdili koliko traje ugovor Xavija Hernandeza sa klubom u kojem je proveo gotovo cijelu karijeru.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“FC Barcelona postigla je dogovor sa Xavijem Hernandezom da postane trener prve momčadi do kraja ove i još dvije sezone.”

Xavi Hernandez je napustio svoj dosadašnji klub Al-Sadd, nakon nekoliko dana razgovora s vlasnicima kluba.

Xavi bi u Barcelonu trebao stići ovog vikenda, a već u ponedjeljak biti predstavljen kao novi trener.

Visina ugovora nije poznata, ali je Xavi potpisao na dvije i pol godine. U Al-Saddu je u dvije godine osvojio sedam trofeja i došao do polufinala Azijske Lige prvaka.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!