NaslovnicaVijestiBarcelona slala ponudu za Neymara ovog ljeta. Nasmijali sve u PSG-u!

Barcelona slala ponudu za Neymara ovog ljeta. Nasmijali sve u PSG-u!

Brazilski reprezentativac Neymar je šokirao svijet kada je 2017. godine otišao u francuski PSG. Taj transfer je Parižane koštao 222 milijuna eura, što je rekordni transfer svih vremena.

U posljednje dvije godine se govorilo o njegovom povratku, što se nije dogodilo. Vjerovalo se da bi Kylian Mbappe mogao oboriti transfer rekord sa transferom u Real Madrid, ali ni to nismo vidjeli, barem ne ovog ljeta.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Međutim, novi predsjednik Barce Joan Laporta je otkrio da je u nedavnom prijelaznom roku ranije ovog ljeta slao ponudu za Neymara. Navodno je to bilo na početku ljeta kada nisu mogli ni naslutiti da će Messi napustiti klub i otići baš u PSG.

Laporta je u planu imao ponovo stvoriti moćnu Barcelonu, te je pokušao sastaviti Neymara i Messija.

No, kada je ponuda stigla u Pariz, čelni ljudi PSG-a su se samo nasmijali. Laporta je navodno poslao ponudu od 80 milijuna eura, što je zaista niska ponuda, s obzirom da znamo koliko su ga platili prije četiri godine.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!