NaslovnicaVijestiBarcelona službeno potvrdila novo pojačanje!

Barcelona službeno potvrdila novo pojačanje!

Prema službenoj web stranici Barcelone, katalonski klub je najavio novo pojačanje Gustava Maiaju, gdje je 19-godišnjak potpisao petogodišnji ugovor i povezao se sa ekipom B na Nou Campu.

Barcelona službeno

Barcelona dodaje da je njegova klauzula i puštanju 300 milijuna eura, do su katalonci već platili 1 milijun za njega, što znači da im je preostalo 3.5 milijuna za plaćanje Sao Paulu.

Maia je predstavljao Brazil na razini od 16 i 17 godina, talenat koji obično igra na lijevom krilu.

Barcelona je dovela Maiaju koji je uživao u ozbiljnom uspjehu sa brazilskim timom na razini mladih, osvojivši sedam naslova.

Barcelona će ugostiti Napolija u subotu u uzvratnom susretu osmine finala Lige prvaka gdje će biti favoriti sa koeficijentom 1.61 na njihovu pobjedu u bet365 kladionici.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!