NaslovnicaVijestiBarcelona sprema senzacionalan transfer: Na zimu se vraća "izgubljeni sin"

Barcelona sprema senzacionalan transfer: Na zimu se vraća “izgubljeni sin”

U Španjolskoj su sve glasnije špekulacije o tome tko će ovu zimu postati novi član Barcelone. Kandidata je mnogo ali se ističe jedno ime. Riječ je o nogometašu koji je nekada bio član katalonskog giganta.

BARCELONA SPREMNA

Između ostalih, o tome su pisali i u Mundo Deportivo, gdje su uvjereni da će se Dani Olmo vratiti u katalonskog giganta. Dinamova zvijezda prva je violina mlade španjolske reprezentacije a pomenuti mediji tvrdi da je Olma uživo išao gledati sportski direktor kluba Ramon Planesa. Barcelona bi do zime trebala poslati konkretnu ponudu u Dinamo i tako pokušati vratiti nogometaša na zimu.

“ON ŽIVI ZA GOLOVE”: Dani Ceballos uporedio zvijezdu Arsenala sa Cristianom Ronaldom!

Treba napomenuti da Olma ne prati samo Barcelona. Ovaj mladić se našao i na radaru nekih drugih europskih velikana, uključujući Atletico, Bayern, Milan, Ajax.

Za Olma, koji će igrati s Dinamom u Ligi prvaka, očekuje se da će Zagrepčani tražiti najmanje 40 milijuna eura odštete. Bit će zanimljivo vidjeti je li itko spreman platiti toliko. Ljeti im je na adresu stigla samo jedna ponuda, u kojoj je Borussia Mönchengladbach nudila nešto manje od polovice tog iznosa.

Dvadesetpetogodišnji Olmo karijeru je započeo u Espanyolu, ali u dobi od devet godina preselio se u Barcelonu gdje je prije pet godina iznenadio odlukom da ode u zagrebački Dinamo, što je bio pun pogodak.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!