NaslovnicaVijesti"ON ŽIVI ZA GOLOVE": Dani Ceballos uporedio zvijezdu Arsenala sa Cristianom Ronaldom!

“ON ŽIVI ZA GOLOVE”: Dani Ceballos uporedio zvijezdu Arsenala sa Cristianom Ronaldom!

Veznjak Arsenala Dani Ceballos dao je jako zanimljiv intervju, u kojem je otkrio utiske iz prvih mjesec dana provedenih u londonskom klubu. Između ostalog, rekao je kako je projekt sličan Kloppovom u Liverpoolu.

Ceballos uporedio Aubameyanga sa Ronaldom

Otkako je Unai Emery stigao na Emirates 2018. godine, ‘Topnici’ su zaostatak za top četiri sa 12 bodova smanjili na samo jedan bod, dok su također stigli i do finala Europske lige, njihovog prvog finala u europskim takmičenjima još od 2006. godine, kada ih je u finalu Lige prvaka savladala Barcelona.

Ceballos je podržao svog sunarodnjaka izjavivši: “Radimo na sličnim stvarima kao Liverpool. Falio nam je bod za Ligu prvaka i bili smo na korak od osvajanja Europske lige. Arsenal će za nekoliko godina biti među top deset timova na svijetu i borit će se za sve titule.”

Dolaskom Nicolasa Pepea ovog ljeta, Arsenal je dobio jedan od najboljih napadačkih trojaca u Europi, a Ceballos je pohvalio reprezentativca Obale Bjelokosti, kao i Pierre-Emericka Aubameyanga, te kako kaže najboljeg igrača kluba Alexandrea Lacazettea.

Rekao je: “Imamo vrlo dobar, kompaktan tim, i trojac u napadu stvarno pravi razliku. Možete uporediti Aubameyanga sa Cristianom Ronaldom u smislu da igra blizu gola i živi za golove. On je jako važan za nas, možda i ključan. Nicolas Pepe igra jako okomito, a Lacazette je za mene najbolji igrač kluba. Savršeno razumije igru i kada je u potpunosti spreman mnogo toga može ponuditi.”

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!