NaslovnicaVijestiBARCELONA SPREMILA PREKO 180 MILIJUNA EURA: Evo koja pojačanja bi trebala stići...

BARCELONA SPREMILA PREKO 180 MILIJUNA EURA: Evo koja pojačanja bi trebala stići na Nou Camp do kraja ove sezone!

Barcelona spremila preko 180 milijuna eura. Evo koja pojačanja bi trebala stići na Nou Camp do kraja ove sezone! Barcelona je, prema izvještajima, imala svoje skaute na utakmici Bayerna i Ajaxa u Ligi prvaka u utorak navečer, sa pet igrača koji su na njihovom radaru.

Barcelona spremila

Dvije ekipe su se ovog utorka sastale na Allianz Areni na kojoj je utakmica završila sa 1-1, dok Barcelona ima svoju utakmicu protiv Tottenhama na Wembleyu u srijedu, njihovi skauti će biti na putu za Njemačku.

Prema Mundo Deportivu, Joshua Kimmich, David Alaba, Frenkie de Jong, Matthijs de Ligt i Nicolas Tagliafico su na njihovom radaru. Navodi se da bi prvi dvojac koštao po 50 milijuna eura, dok bi De Jong koštao 80 milijuna.

Kimmich bi nedvojbeno mogao ponuditi rješenje dugogodišnjeg problema odmah nakon što Nelson Semedo nije posve uvjerljiv, a osim Jordi Albe, prvak La Lige nema mnogo opcija na toj strani, tako da bi možda Alaba ili Tagliafico mogli biti dobra pojačanja.

Ozljeda Samuel Umtitija i Gerard Piqueova forma su do sada ove sezone napravili samo probleme u zadnjoj liniji Barcelone, čime bi De Ligt bio razumljiv dodatak ovoj obrani, a De Jongova tehnička klasa i sposobnost posjeda bi bilo dugoročno rješenje.

Imajući to na umu, svakako treba da se potrude za svih pet igrača navedenih u izvješću, ali vrijeme će reći hoće li Barcelona uspjeti dovesti bilo kojeg od navedenih igrača.

Veliki dio će također zasigurno ovisiti o tome koliko Barca mora potrošiti iduće godine, sa Ernestom Valverdeom koji je doveo Malcoma, Arturo Vidala i Clement Lengleta u svoje redove ovog ljeta.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!