NaslovnicaVijestiBarcelona spremna ponuditi Chelseaju novac i jednu od najvećih zvijezda u zamjenu...

Barcelona spremna ponuditi Chelseaju novac i jednu od najvećih zvijezda u zamjenu za Edena Hazarda!

Jučer je i službeno predstavljen novi trener Chelseaja Maurizio Sarri, koji je priznao kako mu je namjera zadržati najbolje igrače u klubu.

Barcelona želi Hazarda

No, to neće biti nimalo lagan zadatak. Eden Hazard, Thibaut Courtois i Willian su imena koja se povezuju sa velikanima kao  što su Real Madrid i Barcelona, a sva trojica su nagovijestila kako bi mogli otići sa Stamford Bridgea.

[su_bet365_100bonus]

Sarri je na jučerašnjoj press konferenciji rekao: “Jasno je da želimo zadržati najbolje igrače. To je ono što trener svakog kluba želi. Međutim, moramo vidjeti što će se dogoditi na transfer tržištu u narednih nekoliko dana. Mislim da sam jedan od rijetkih trenera kojima je transfer tržište dosadno. Ne želim pričati o tome, nit me to zanima.”

Otkako je završilo Svjetsko prvenstvo prošlog vikenda, Hazard i Courtois su dali zanimljive izjave o svojoj budućnosti u londonskom klubu. Dok je Hazard rekao kako je zainteresovan za novi izazovu karijeri nakon šest godina u Chelseaju, Courtois je priznao kako mu je želja biti bliže svojoj obitelji u Madridu.

[su_bingo]

Los Blancosi su zainteresovani za obojcu, no, kako danas pišu katalonske novine Sport, u utrku za Hazardov potpis uključila se i Barcelona. Španjolski prvak želi pojačati svoj napad pred predstojeću sezonu, a belgijski reprezentativac im je nova meta broj jedan, nakon što je propao transfer Antoinea Griezmanna, koji je odlučio ostati u Atletico Madridu, sa kojim je potpisao novi ugovor.

Naime, Sport navodi kako su čelnici Barce spremni ponuditi veliku cifru te Ousmanea Dembelea u zamjenu za Edena Hazarda, unatoč tome što je Francuz na Camp Nou stigao tek prošlog ljeta iz Borussije Dortmund za cifru od čak 115 miliona eura.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!