NaslovnicaVijestiBARCELONA SPREMNA PUSTITI COUTINHA: Imaju samo jedan zahtjev prije nego što to...

BARCELONA SPREMNA PUSTITI COUTINHA: Imaju samo jedan zahtjev prije nego što to urade!

Barcelona spremna pustiti Coutinha. Imaju samo jedan zahtjev prije nego što to urade! Barcelona bi, kako se izvješćuje, bila spremna pustiti Philippe Coutinha da se preseli u PSG ako francuski giganti predaju Kylian Mbappea kao dio dogovora.

BARCELONA SPREMNA

Prema Don Balonu, PSG je voljan učini sve da zadrži Neymara i postoji pretpostavka u PSG-u da ako bi potpisali Coutinha, to bi zadržalo Neymara u francuskoj prijestolnici.

U izvješću se također navodi da Barcelona nije bila voljna dopustiti Coutinhu da ode, osim ako Mbappe nije uključen u tu ponudu PSG-a, što bi bilo dobro za oba kluba.

Čini se da se Coutinho u posljednje vrijeme našao na klupi Barcelone, nešto što se uglavnom odnosilo na oživljavanje forme Ousmane Dembelea.

To bi moglo biti nešto što će poduprijeti ovaj transfer u PSG, transfer u kojem bi Mbappe trebao ići u drugom smijeru, ako je ovo izvješće istinito.

Mbappe je jedan od najboljih igrača u svjetskom nogometu i sigurni smo da će njegov dolazak na Nou Camp, ako se to dogodi, biti prihvaćen dobro od strane svakog navijača Barcelone.

Dolazak Francuza bi značio kraj Luisovog vremena u Barci, jer jednostavno ne možemo vidjeti da će Urugvajac zadržati svoje mjesto pored Mbappea ako bi 20-godišnjak prešao u Kataloniju.

Jedino će nam vrijeme reći hoće li se ovaj transfer realizirati, a sigurni smo da će to navijači španjolskih divova sigurno željeti da se dogodi.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!