NaslovnicaVijestiBARCELONA SPREMNA SLUŠATI PONUDE ZA ZVIJEZDU: Nakon što je proveo samo godinu...

BARCELONA SPREMNA SLUŠATI PONUDE ZA ZVIJEZDU: Nakon što je proveo samo godinu dana na Nou Campu, Antonio Conte dovodi svog bivšeg igrača u Inter!

Barcelona je, kako se izvješćuje, spremna slušati ponude za Artura Vidala, jer ga Inter želi u svojim redovima prije kraja prijelaznog roka.

BARCELONA SPREMNA

Talijanski divovi bili su zauzeti jačanjem sastava Antonio Contea ovog ljeta, jer izgleda ne samo da će izazvati Juventusa u Seriji A, nego će napraviti i pozitivan dojam u Ligi prvaka.

Doveli su svoje najveće pojačanje iz Manchester Uniteda za 74 milijuna funti, no čini se da oni još uvijek nisu završili nakon što su doveli Nicolo Barellu, Stefano Sensija i Diego Godina tijekom ovog ljeta.

Prema Tuttosportu, Vidal je njihova glavna meta prije nego što rok prođe u Italiji, a sugerira se da je Barcelona spremna slušati ponude za veznjaka, iako je sa klubom samo godinu dana.

Najava Premier League 2019/2020

S obzirom na to da je Ernesto Valverde vidio kako Frenkie de Jong stiže ovog ljeta, zajedno sa prisutnošću Sergija Busquetsa, Ivana Rakitića i Arthura, čini se da je teško vidjeti kako će Vidal dobiti dovoljnu minutažu, iako on nudi drugačiju dinamiku na toj poziciji.

Prošle sezone je za Barcelonu nastupio 53 puta, pa ostaje da se vidi hoće li preferirati produženi boravak na Nou Campu ili eventualno ponovno druženje sa Conteom nakon uspješnog susreta u Juventusu.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!