NaslovnicaVijestiBarcelona spremna žrtvovati zvijezdu od 100 milijuna eura kako bi dovela Neymara!

Barcelona spremna žrtvovati zvijezdu od 100 milijuna eura kako bi dovela Neymara!

Barcelona je navodno spremna prodati Antoinea Griezmanna ovog ljeta, a čak bi ga mogla uključiti u zamjenskom dogovoru sa PSG-om za potpis Neymara.

Barcelona spremna žrtvovati

Prije nego što je sezona suspendirana zbog koronavirus krize, katalonski divovi ostvarili su vodstvo na vrhu tabele La Lige.

Međutim, oni nisu uvjek bili uvjerljivi, jer je na tom putu došlo do velikog broja propusta, dok Luis Suarez navršava 34. sljedeće godine. Ousmane Dembele se i dalje bori sa ozljedama, što bi ih moglo ostaviti bez pouzdanih, dugogodišnjih opcija u napadu.

Martin Braithwaite potpisan je mimo prijelaznog roka kako bi pružio dubinu ovom timu, ali sada se sugerira da bi Barcelona mogla imati planove tijekom ljeta.

Prema pisanju Sky Sportsa, vladajući prvaci u La Ligi su željni razmjene ugovora u kojem bi sudjelovali Griezmann i Neymar, iako je dodano da su ga voljni prodati ako ideja o razmjeni ne uspije, sa francuskim internacionalcem koji vrijedi 100 milijuna eura.

U međuvremenu se dodaje da PSG Neymara ocjenjuje na 150 milijuna eura, pa ostaje da se vidi hoće li se sve posložiti na svoje mjesto kako bi Barcelona ugovorila ponovni susret sa brazilskom superzvijezdom kako bi im omogućila prijeko potrebno povećanje kvalitete u napadu.

Odlazak ovog ljeta značio bi da je Griezmann trajao samo jednu sezonu na Nou Campu, a 29-godišnjak je postigao 14 golova i 4 asistencija u 37 nastupa do sada.

Iako je ponekad pokazivao svoju klasu i bilo je znakova da se mogao povezati sa Lionel Messijem i Suarezom, Francuz nije baš mogao pokazati svoju punu kvalitetu u Barcinom sastavu i stilu igre.

Zauzvrat, to je, čini se, sada postavilo upitnike o njegovoj budućnosti u klubu, stim što bi njegov odlazak mogao finansirati transfer za Neymara, dok Sky Sports dodaje da je Interov Lautaro Martinez još jedna glavna meta španjolskih velikana.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!