NaslovnicaVijestiBarcelona stavila 12 igrača na transfer listu pred veliku ljetnu čistku!

Barcelona stavila 12 igrača na transfer listu pred veliku ljetnu čistku!

Barcelona je na transfer listu stavila 12 igrača jer planiraju veliku ljetnu rasprodaju.

Barcelona stavila 12

Katalonski divovi pokušavaju prikupiti sredstva za potpisivanje napadača Intera Lautara Martineza koji se smatra metom visokog prioriteta.

Kao rezultat toga, Marca je izvijestila da je velikom broju igrača rečeno da njihova budućnost leži van Nou Campa.

Među tim igračima su vratar broj dva Neto, kao i braniči Nelson Semedo, Junior Firpo, Samuel Umtiti i Jean-Clair Todibo.

Igrači koji su dostupni za kupnju u veznom redu su Arturo Vidal, Carles Alena, Rafinha i Ivan Rakitić, dok su napadači Ousmane Dembele, Martin Braithwaite i Philippe Coutinho također višak zahtjeva.

Od 12 igrača, njih četvero (Todibo, Alena, Rafinha i Coutinho) su proveli ovu sezonu na posudbama.

Semedo je povezan sa prelaskom u Inter i Manchester City, dok Dembele ima problema sa ozljedama.

Braithwaite se iz Leganesa pridružio još u veljači, nakon što je hitno potpisao nakon ozljede Luis Suareza, jer mnogi ne vide dugoročnu budućnost za danaskog internacionalaca u Barceloni.

Brazilski vezni Arthur je već dogovorio transfer u Juventus, u sporazumu zbog kojeg će Miralem Pjanić krenuti u suprotnom smjeru.

U međuvremenu, klub Martineza vidi kao nasljednika Suareza i nekoga tko može voditi Barcelonu u budućnosti.

Transfer će se ipak skupo platiti, a Mundo Deportivo tvrdi da će biti moguć samo ako Barcelona osvoji Ligu prvaka.

Njihova sezona u Ligi prvaka se nastavlja 8. kolovoza protiv Napolija, gdje su veliki favoriti za pobjedu sa koeficijentom 1.60, nakon što se prva utakmica završila sa 1-1 u Napulju u veljači.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!