NaslovnicaVijestiBarcelona stavila četvoricu igrača na transfer listu. Xavi skuplja sredstva za nova...

Barcelona stavila četvoricu igrača na transfer listu. Xavi skuplja sredstva za nova pojačanja

Barcelona će u zimskom prijelaznom roku pokušati dovesti nekoliko novih pojačanja kako bi se ravnopravnije borili za naslov u španjolskom prvenstvu. S obzirom da moraju paziti na finansije, klub je odlučio staviti četvoricu igrača na transfer listu.

Barcelona stavila četvoricu

Španjolski mediji pišu kako je Barcelone već dogovorila posudbu Alexa Collada u Granadu, dok će nastojati da se riješi još četvorice igrača koji se ne uklapaju u viziju menadžera Xavija.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Prvo će gledati da se riješe Luuka de Jonga koji je stigao na posudbu iz Seville. Ako ne uspiju pronaći klub koji bi prihvatio njegova primanja, vratit će se u Sevillu nakon samo pola sezone. To će naravno Barcu koštati.

Drugi na transfer listi je Philippe Coutinho. Skupo plaćeno pojačanje koje se nije dokazalo, ali još uvijek je jako ime koje se može dobro prodati. Preotala dva igrača kojih se Barca želi riješiti su Samuel Umtiti i vratar Neto, koji i sam urgira da ga klub proda ovog siječnja.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!