NaslovnicaVijestiBarcelona stavila tri zvijezde na transfer listu!

Barcelona stavila tri zvijezde na transfer listu!

Barcelona ovog ljeta planira veliki remont i prodaju nekoliko igrača, a španjolski mediji su objavili kako su Miralem Pjanić, Samuel Umtiti i Philippe Coutinho na transfer listi.

Barcelona stavila tri

Brazilac Coutinho je bio jedno od najgorih pojačanja Barcelone u povijesti kluba. Platili su ga čak 135 milijuna eura, a prošle sezone je proveo samo 792 minute na terenu.

Španjolski mediji pišu kako postoji mogućnost da se Philippe Coutinho vrati u Liverpool.

Miralem Pjanić je u Barcelonu stigao prošlog ljeta iz Juventusa, a na Nou Campu se i nije baš naigrao nogometa i sada ga se klub želi riješiti. Njega mediji ponovo povezuju sa Juventusom i engleskim Chelseajem.

Što se tiče Umtitija, on je već tri sezone standardan u obrani, ali sada želi novi izazov zbog veće minutaže.

Katalonci su do sada doveli Sergija Aguera, Erica Garciju iz Manchester Cityja i Emersona iz Betisa.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!