NaslovnicaVijestiŽestoke kazne iz UEFA-e? Barcelona traži ligu u kojoj će igrati sljedeće...

Žestoke kazne iz UEFA-e? Barcelona traži ligu u kojoj će igrati sljedeće sezone

Nakon otkrića skandala u kojem je bivša uprava Barcelone uplatila više od milijun eura na račun tvrtke nekadašnjeg potpredsjednika sudačke komisije Josea Marije Enriqueza Negreire, klub se našao pod istragom UEFA-e. Ukoliko se dokaže njihova krivnja, prijeti im izbacivanje iz svih UEFA-inih natjecanja, što bi za klub imalo velike posljedice.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Prema izvješću španjolske televizije TV3 koje je prenijela Marca, uprava Barcelone je već započela s traženjem alternativnih natjecanja za klub, u slučaju da bude izbačen iz UEFA-inih natjecanja. Najvjerojatnija rješenja za klub su igranje prijateljskih utakmica kako bi osigurali dovoljno prihoda kako bi zadržali financijsku stabilnost.

Jedna od opcija za Barcelonu u slučaju izbacivanja iz UEFA-inih natjecanja je da se klub priključi nekoj od azijskih liga. Međutim, postoji i mogućnost da Barcelona zaigra u nekoj od europskih liga, ali to će biti dodatno istraženo. Predsjednik Barcelone Joan Laporta sastao se s predsjednikom UEFA-e Aleksanderom Čeferinom i detaljno mu objasnio slučaj u nadi da klub neće biti strogo kažnjen.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!