NaslovnicaVijestiBarcelona u borbi za VRHUNSKOG NAPADAČA pobijedila Real: Na Camp Nou stiže...

Barcelona u borbi za VRHUNSKOG NAPADAČA pobijedila Real: Na Camp Nou stiže NOVI NAPADAČ!

Barcelona je, kako sada stvari stoje, pronašla zamjenu za Luis Suareza i pobijedila Real Madrid u utrci za potpis talentovanog nogometaša.

Prema nekim njemačkim medijima (uključujući Frankfurter Allgemeine Zeitung), Barcelona je postigla sporazum s Eintrachtom iz Frankfurta. Od iduće sezone novi član Blaugrane gotovo će sigurno biti Luka Jović. Srpski napadač je u iznimnoj formi ove godine, već je postigao 14 golova u Bundesligi, dok je u Europskoj ligi dodao još pet u šest utakmica.

Transfer glasine: Luka Jović na meti dva najveća kluba na svijetu, Hazardu propao plan oko transfera u Real, Martin Škrtel odbio ponudu velikana

Eintracht ima mogućnost kupiti nogometaša koji je službeno član Benfice, nakon čega mogu formalno zaključiti sporazum s Kataloncima koji traže novog napadača u želji da na duge staze zamijeni Luisa Suareza.

Njemački mediji još uvijek ne spominju brojke odnosno cifre visine transfera, jer su u transfer uključene tri momčadi, ali više ili manje je jasno da će Srbin u ljeto biti novi član Barcelone ako u ovom slučaju ne bude velikog preokreta. Barem tako kaže agent nogometaša.

Real Madrid je još jednom ostao praznih ruku, jer su se i oni, prema Mundo Deportivu, borili za usluge 21-godišnjeg napadača.

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!