NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Luka Jović na meti dva najveća kluba na svijetu, Hazardu...

Transfer glasine: Luka Jović na meti dva najveća kluba na svijetu, Hazardu propao plan oko transfera u Real, Martin Škrtel odbio ponudu velikana

Završen je i zimski transfer rok, koji je za razliku od prošlih prošao bez većih uzbuđenja kao što bili naviknuti. Ipak, upravo zbog toga na ljeto se očekuje možda i najzanimljivi prelazni rok u kojem bi čak mogao biti i oboren svijetski transfer rekord.

Barcelona i Real Madrid prate zvijezdu Eintrachta iz Frankfurta, Luku Jovića. On sa 14 postignutih golova, vodi na listi strijelaca Bundeslige a ovaj 21. godišnji napadač je zbog toga privukao veliku pozornost. Srbin je postigao još pet golova u Europskoj ligi i nastupio je na Svjetskom prvenstvu prošlog ljeta.

U CHELSEAJU VEĆ ODLUČILI: Evo tko će biti novi trener ukoliko Sarri dobije otkaz!

Dolazak Neymara mogao je blokirati svaku priliku da Eden Hazard pređe u Real Madrid ovog ljeta, javlja Don Balon. Poznato je da je predsjednik Madrida Florentino Perez izjavio kako bi doveo zvijezdu PSG-a na Bernabeu a ukoliko se to desi od transfera Hazarda neće biti ništa.

Bivši defanzivac Liverpoola i trenutni nogometaš Fenerbahcea Martin Skrtel odbio je Barcelonu u siječnju javljajunjegovi agenti. Mithat Halis, koji je član agencije koja zastupa braniča, kaže da je Skrtel sretan u Istanbulu i nije želio biti zamjena Pique i Umtitiu u Barceloni.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!