NaslovnicaVijestiU CHELSEAJU VEĆ ODLUČILI: Evo tko će biti novi trener ukoliko Sarri...

U CHELSEAJU VEĆ ODLUČILI: Evo tko će biti novi trener ukoliko Sarri dobije otkaz!

Prema pisanju talijanskih i engleskih medija, čelnici Chelseaja su odlučili kako neće dovoditi novog trenera u slučaju da Maurizio Sarri dobije otkaz prije kraja sezone, te da će tim u tom slučaju voditi pomoćnik Gianfranco Zola.

Zola će zamijeniti Sarrija

Sarri je pod velikim pritiskom nakon što su ‘Plavci’ doživjeli težak poraz u nedjelju na Etihadu, kada ih je rezultatom 6-0 osramotio Manchester City, što je najveći klupski poraz još od 1991. godine, te se sada nalaze na šestom mjestu u Premier ligi.

U klubu još nisu donijeli odluku o Sarrijevom odlasku, uprkos tome što je on nakon utakmice odlučio i isprovocirati vlasnika Romana Abramoviča izjavom kako bi bila novost ukoliko bi ga on kontaktirao. Ipak, kako piše Sport Mediaset, ukoliko dobije otkaz prije kraja sezone, njegovu funkciju će preuzeti asistent i legenda kluba Gianfranco Zola.

Bivši playmaker, koji se na Stamford Bridgeu prošlog ljeta pridružio Sarrijevom osoblju, nije bio najuspješniji u svojoj dosadašnjoj trenerskoj karijeri. Posljednji mandat je imao u Birmingham Cityju, ali je dobio otkaz nakon samo dvije pobjede na ukupno 24 utakmice na klupi, te je klub ispao u niži rang. Ove sezone ima istaknutu ulogu u Chelseaju na domaćim kup natjecanjima i u Europskoj ligi, gdje na press konferencijama mijenja sunarodnjaka Sarrija.

Chelsea je prethodnih godina imao velike uspjehe sa privremenim trenerima, a najveći uspjeh je doživio Roberto Di Matteo, koji je osvojio Ligu prvaka, dok je Rafael Benitez osvojio Europsku ligu. Pored Zole, druga opcija za privremenog trenera je Guus Hiddink, dok je Atleticov Diego Simeone navodno kandidat za stalnog trenera, te bi mogao doći u klub na ljeto.

Najnovije vijesti

Chelsea ga platio 62 milijuna eura. Ove sezone je odigrao samo...

0
Obavještavamo navijače Chelseaja da će 20-godišnji veznjak Romeo Lavia biti odsutan do kraja sezone zbog ozljede. Ova situacija nastavlja dramu oko perspektivnog igrača čiji...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!