NaslovnicaVijestiBARCELONA U OGROMNIM PROBLEMIMA: Moraju platiti dodatnih 80 milijuna eura za Griezmanna!

BARCELONA U OGROMNIM PROBLEMIMA: Moraju platiti dodatnih 80 milijuna eura za Griezmanna!

Naknade za transfer toliko su narasle u posljednjih nekoliko godina da je gotovo nemoguće reći što predstavlja vrijednost ovih dana i koliko bi svaki igrač zapravo trebao vrijediti.

Moraju platiti

Barcelona je već platila 120 milijuna eura za Griezmanna, prema pisanju BBC-a, ali izgleda da će možda morati platiti znatno više nakon što su se pojavila izvješća o pregovorima.

Izvještaj iz El Munda kaže da bi Barcelona mogla biti prisiljena platiti dodatnih 80 milijuna eura za Francuza. Pitanje dolazi iz pregovora oko njegovog transfera u Barcelonu i kada je on zapravo pristao da se preseli na Nou Camp.

Priča sugerira da je otpusna klauzula Griezmannovog ugovora u Atleticu pala sa 200 milijuna na 120 milijuna eura u jednom trenutku prošle godine. El Mundo tvrdi da su vidjeli emailove u kojima se prikazuju pregovori između Barcelone i Griezmannovih predstavnika prije nego što je klauzula o oslobađanju igrača smanjena, a to znači da će možda biti prisiljeni da plate dodatnih 80 millijuna eura.

[SRETNI PETAK] Otvori račun i uzmi 100€ bonusa dobrodošlice

Odmah iskoristi ekskluzivnu promociju koja vrijedi samo u petak do 23:59, otvori račun za klađenje i uzmi 100€ besplatnog bonusa dobrodošlice!

Čini se da je to veliki nered kojeg trenutno rješavaju sudovi.

Ali postavit će se zanimljivo pitanje, koliko zaista vrijedi Griezmann? Plaćanje 200 milijuna eura za 28-godišnjaka za kojeg se čini da se ne uklapa u sustav se sigurno ne čini dobrim za Barcelonu.

Do sada je igrao dobro, ali za toliko naknadu očekivali biste da bude glavni igrač u ekipi u nedostatku Lionel Messija. Realnost je da se Ansu Fati probio i impresionirao više nego Griezmann.

Barcelona bi sigurno taj novac radije potrošila na Neymara nego Griezmanna, ali što je tu je. Naravno da nisu znali da će Brazilac biti na raspolaganju kada započnu pregovore, ali to je nešto o čemu će definitivno razmišljati u Barceloni.

Najnovije vijesti

Novi dres Manchester Cityja procurio u javnost, navijači iznenađeni: “Je li...

0
Navijače Manchester Cityja iznenadila je potencijalna nova gostujuća garnitura za sezonu, koja je izvan uobičajenih boja kluba. Ovaj dres, dominiran tamnoplavom i žutom bojom,...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!