NaslovnicaVijestiBARCELONA U POSLJEDNJEM DANU DOVODI TRI NOVA POJAČANJA: Messi favorizira samo jednog...

BARCELONA U POSLJEDNJEM DANU DOVODI TRI NOVA POJAČANJA: Messi favorizira samo jednog od njih!

Barcelona u posljednjem danu dovodi tri nova pojačanja! Messi favorizira samo jednog od njih! Barcelona će navodno završiti ukupni tri transfera u posljednjem danu zimskog prijelaznog roka, ali izgleda da Messi ne podržava sve te transfer, nego samo jednog od njih.

Barcelona u posljednjem

Prema riječima Don Balona, Barcelona će izgleda do kraja dana dovesti Jean-Claira Todiba, Gabriela Novaesa i Emersona, no Messi je samo za transfer Todiba, a ne za Novaesa ili Emersona.

Ovo mišljenje Messija ima smisla, jer Barceloni treba pokriće u obrani zbog problema sa ozljedama od kojih Samuel Umtiti pati ove sezone, tako da bi transfer Todiboa izgledao kao pametan potez.

Don Balonovo izvješće navodi da će Gabriel Novaes biti pozajmljen Gimnastic de Tarragoni odmah nakon što se pridruži Barceloni, što znači da igrač neće imati nikakvog utjecaja ove sezone, što znači da Messi to smatra ‘besmislenim’.

Messi se također ne slaže sa tim da Barcelona potpiše Emersona, za kojeg je Don Balon naveo da će se pridružiti Real Betisu, a Blaugrana će platiti samo tri milijuna za prvo odbijanje igrača u budućnosti.

Čini se da Novaes i Emerson neće igrati nikakvu ulogu u prvoj momčadi Barcelone ove sezone, tako da možemo rauzmjeti zašto Messi nije zainteresiran za to da klub dovodi bilo kojeg od ovih igrača u posljednjem danu.

Ako klub stvarno želi osvojiti Ligu prvaka, trebali bi se usredotočiti na dovođenje zvijezda spremnih za prvu momčad, a ne igrače koje navijači neće vidjeti barem do početka sljedeće sezone.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!