NaslovnicaVijestiBarcelona u siječnju dovodi dvije zvijezde: Stižu pojačanja iz Engleske i Njemačke!

Barcelona u siječnju dovodi dvije zvijezde: Stižu pojačanja iz Engleske i Njemačke!

Barcelona ima novi plan za pojačanje svoje momčadi. Naime, Katalonci imaju namjeru dovesti Raheema Sterlinga i Danija Olma, objavili su španjolski mediji.

Barcelona u siječnju

Za sada znamo da Leipzig traži 75 milijuna eura za Danija Olma, no Barcelona trenutno ne može platiti toliki novac, s obzirom na finansijske probleme. Međutim, postoji mogućnost da dogovore posudbu na godinu ili dvije uz uvjet da Barcelona mora otkupiti Olmov ugovor.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Španjolski mediji su ranije pisali da je Olmo bez previše razmišljanja pristao na ugovor Barcelone kojeg su mu poslali na kraju prijelaznog roka. Navodno je time pristao i na manju plaću od one koju ima u Leipzigu, jer mu je oduvijek bila želja zaigrati za Barcelonu, lub u kojem je ponikao. No, Barcelona nije uspjela postići dogovor sa Leipzigom.

Navodno su Katalonci u kolovozu pokušali dovesti i Sterlinga, ali su Građani odbili ponudu. Španjolski mediji tvrde da Englez želi u Barcelonu.

“Kontakt između Barcelone i Sterlinga postoji već tjednima. Nogometaš želi napustiti Građane i sviđa mu se ideja da igra u Barceloninom napadu”, piše Sport.

Navodno bi City pristao na posudbu Sterlinga kako bi se riješio njegove plaće.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!