NaslovnicaVijestiBarcelona u velikim problemima: Otkrili koliko su dužni drugim klubovima za transfere!

Barcelona u velikim problemima: Otkrili koliko su dužni drugim klubovima za transfere!

Posljednje finansijsko izvješće Barcelone otkriva da katalonski gigant ima dug od 1.2 milijarde eura, a 19 različitih klubova se nalazi na listi nepodmirenih naknada za transfere.

Barcelona u velikim problemima

Pandemija je ozbiljno utjecala na finansije Barcelone. Klub ima pozamašan račun za paće i zbog načina na koji su isplate transferirane – još uvijek duguju preko 174 milijuna funti, dugoročno, igračima koje su već kupili.

Barcelona duguje novac prvaku Premier lige Liverpoolu. Barcelona Redsima još uvijek treba platiti ukupno 40 milijuna eura za Philippea Coutinha, unatoč tome što je Brazilac potpisao prije tri godine.

Početni dogovor je bio nevjerojatnih 142 milijuna funti: 105 milijuna je već uplaćeno Liverpoolu, a ostatak je plaćen u ratama. Coutinho nikada nije pronašao svoju najbolju formu i posuđen je minhenskom Bayernu, ali ove sezone se vratio u Barcu i klub ga i dalje plaća.

Barcelona također duguje Ajaxu za Frenkieja de Jonga, sljedeća uplata iznosi nešto više od 16 milijuna eura. Zatim je tu gotovo 10 milijuna eura potrebnih za plaćanje Malcoma Bordeauxu. Sve do kraja lipnja.

Malcom, koji sada igra u Zenitu nije jedini igrač kojeg se Barcelona riješila, ali još uvijek plaća njegovu kupnju. Barcelona još uvijek duguje isplate za Arthura (18 milijuna funti Gremiju) i za Artura Vidala (10 milijuna funti Bayernu).

Još jedno plaćanje vezano za transfere odnosi se na Atletico Madrid, a proizilazi iz transfera Antoinea Griezmanna.

Drugim riječima, Barca ima mnogo troškova za klub sa ozbiljnim problemima sa prihodima. Football Espana izvještava da je Barcelona tražila od banaka Allianz, Barings, Amundi, Prudential i Goldman Sachs mjeru za odgodu otplate duga, kako bi klub mogao izbjeći nesolventnost.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!