NaslovnicaVijestiBarcelona uspješno registrirala sva svoja ljetna pojačanja osim JEDNOG

Barcelona uspješno registrirala sva svoja ljetna pojačanja osim JEDNOG

Čelnici Barcelone uspjeli su registrirati četiri od pet pojačanja koje su doveli ovog ljeta. Katalonski giganti dali su veliki novac na nove talente unatoč svojoj financijskoj nevolji.

Iskeširali su 52 milijuna funti za Raphinhu iz Leeds Uniteda i dodatnih 40 milijuna funti za Roberta Lewandowskog iz Bayern Münchena.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Tako će Robert Lewandowski, Raphinha, Franck Kessie i Andreas Christensen moći debitirati u prvom kolu La Lige u dvoboju protiv Rayo Vallecana koji se igra večeras na stadionu Camp Nou.

Barca je izdvojila 45 milijuna funti za kupovinu Koundea iz Seville, ali stoper će morati pričekati barem do sljedećeg kola jer mu se mora otvoriti prostor u salary capu, a to će se dogoditi odlaskom Memphisa Depaya.

Dobra vijest za Katalonce je da je klub uspio registrirati i Sergija Roberta i Ousmanea Dembelea, čiji su nastupi protiv Raya bili pod upitnikom.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!