NaslovnicaVijestiBARCELONA UVJERENA DA GA MOŽE VRATITI: 50 milijuna eura će biti dovoljno...

BARCELONA UVJERENA DA GA MOŽE VRATITI: 50 milijuna eura će biti dovoljno da se bivši igrač vrati na Nou Camp!

Iz Barcelone su navodno uvjereni da će ponuda u iznosu od 50 milijuna eura biti dovoljna da se zapečati povratak bivše zvijezde Barcelone na Nou Camp, a njegovo ime je Hector Bellerin.

BARCELONA UVJERENA

Bellerin je došao iz Barcelonine omladinske akademije “La Masia”, stim da je Španjolac proveo osam godina sa klubom između 2003. i 2011, prije odlaska u Arsenal, gdje je nastavio da gradi svoje ime.

A sada, čini se da Barca želi vratiti španjolskog internacionalca u Kataloniju, pa su čak sigurno da će za to biti dovoljna ova ponuda.

Prema riječima Don Balona, Messi je još uvijek željan da klub dovede ovog igrača u Barcelonu prije zatvaranja prijelaznog roka, a Argentinac želi vidjeti kako Barca dodaje još jednog desnog beka prije roka u ponedjeljak.

MOGUĆI PROTIVNICI DINAMA U SKUPINAMA: Koga sve Dinamo može izvući u Ligi prvaka?

A takođr je objavljeno da je Messi dao zeleno svjetlo da se Bellerin vrati u klub, a uvjereni su da će ponuda od 50 milijuna eura biti dovoljna da bi Arsenal pustio braniča.

Barca bi vjerojatno mogla mnogo toga učiniti sa Bellerinom, s obzirom da je njihova jedina opcija na desnoj strani Nelson Semedo, igrači koji je ponekad izgledao uzdrmano tijekom susreta.

Moussa Wage i Sergi Roberto se također mogu ubaciti na desnu stranu, no s obzirom na to da je Wague vrlo mlad i Roberto prirodni vezni igrač, Bellerin bi bio mnogo bolji od ovog dvojca.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!