NaslovnicaVijestiBarcelona već dogovorila zamjenu za Gerarda Piquea

Barcelona već dogovorila zamjenu za Gerarda Piquea

Legenda Barcelone Gerard Pique je objavio da će sutra protiv Almerije u 13. kolu španjolskog prvenstva odigrati svoju posljednju utakmicu u karijeri. Španjolski mediji pišu kako je Barcelona već pronašla zamjenu za 35-godišnjaka, a radi se o Inigu Martinezu iz Athletic Bilbaa.

Španjolski medij ističe kako je Barcelona bila sigurna da će Pique otići, ali na kraju sezone, što znači da će ranijim završetkom karijere uštedjeti na njegovoj plaći.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Mediji navode kako je već postignut dogovor sa 31-godišnjim Martinezom sa kojim navodno pregovaraju već nekoliko mjeseci.

“Čak su ga ljetos mislili dovesti, no Bilbao je odbio pregovarati o razumnoj cijeni pa je to odgođeno do kraja sezone. Piqueova najav bi mogla promijeniti planove. Mora se vidjeti da li je Bilbao spreman da pregovara o prodaji s obzirom da Martinezu za šest mjeseci istječe ugovor te će moći napustiti klub bez odštete,” piše Sport.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!