NaslovnicaVijestiBarcelona vraća bivšeg igrača u klub, samo da ga Real Madrid ne...

Barcelona vraća bivšeg igrača u klub, samo da ga Real Madrid ne bi mogao kupiti!

Mnogo je dobrih razloga za potpisivanje igrača za svoj klub, obično bi oni uključivali vas da mislite da posjeduju sposobnost poboljšanja tima – kupnja nekoga tako da vaši rivali ne mogu da ga kupe je također zanimljiv pristup.

Barcelona vraća

Real Madrid i Barcelona imaju dugu povijest neprestanog pokušaja nadmašiti jedni druge, tako da nikada nije veliko iznenađenje kada budu povezani s istim igračima.

Očito da nijedna momčad ne bi potpisala nekoga kako bi spriječila da ih suparnici prvo dobiju, ali zvuči kao da je to jedan od razloga što Barcelona želi ovog ljeta potpisati Adama Traorea.

Prema pisanju Daily Maila, Barcelona sada pokušava ubrzati svoje planove za dovođenje Adama Traorea iz Wolvesa na ljeto, dijelom i zbog toga što Real Madrid također pokazuje zanimanje za njega.

U ovom trenutku nije jasno ima li Barca neki preferencijalni status kada je u pitanju ponovno potpisivanje bivšeg igrača, ali Wolves ga je potpisao iz Middlesbrouga, tako da u radu ne bi trebalo postojati bilo kakva klauzula o otplati.

Bilo bi fascinantno vidjeti kako će ga vratiti na Camp Nou, Adama najbolje igra na desnom krilu, ali to je zauzeo i Lionel Messi, pa su zbog toga male vjerojatnoće da će igrati na toj poziciji.

Morao bi se poboljšati u obrani, ali ako ga iskušaju kao ofanzivnog desnog beka, potencijalno bi mogao biti poražavajući. Barca je uvijek izgledala najbolje zato što Messi ulazi unutra, a Dani Alves je lutao na desnom boku, tako da bi Traore bio gotovo turbo nabijena verzija Alvesa u napadačkom smislu.

Nema naznaka koliko bi mogao koštati u ovom trenutku, ali zvuči kao da možda neće igrati za Wolvese još dugo.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!