NaslovnicaVijestiBarcelona vraća Ferrana Torresa nazad u Manchester City do kraja sezone!

Barcelona vraća Ferrana Torresa nazad u Manchester City do kraja sezone!

Barcelona je ponudila Ferranu Torresu povratak u Manchester City zbog zabrinutosti da neće moći registrirati svpje novo pojačanje. Barcelona je u ponedjeljak predstavila Torresa kao svog novog igrača, plativši početnih 46 milijuna funti i potpisavši petogodišnji ugovor sa njim.

Barcelona vraća Ferrana

Otpusna klauzula od 1 milijarde eura umetnuta je u njegov ugovor, ali finansijska situacija kluba je još uvijek toliko loša da ga ne mogu dodati u momčad.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Barca je zabrinuta da možda neće moći osloboditi prostor na platnoj listi, a prema španjolskim medijima, čak je istražila mogučnost da se Torres vrati u City do kraja sezone ako ga ne budu mogli registrirati.

Klub navodno plaća Torresovu naknadu u četiri rate, ali također duguje Cityju 1,5 milijuna eura u odnosu na ugovor koji je uključivao Denisa Suareza prije nekoliko godina.

Barcin nogometni direktor Mateu Alemany kaže da je klub bio svjestan situacije kada je kupio bivšeg igrača Valencije.

“Realnost je da smo kada smo potpisali s Ferranom znali da još nemamo plaću da ga registriramo.”

“Pretpostavljali smo da možemo i pokušali smo to učiniti na razne načine.”

“Uvjereni smo da ćemo to postići prije utakmice sa Granadom.”

Torres se trenutno oporavlja od ozljede stopala koju je zadobio na međunarodnoj dužnosti u Španjolskoj, iako je sada potvrđeno da je pozitivan na COVID-19.

Ipak, menadžer Barcelone Xavi vjeruje da 21-godišnjak može biti vrlo važan igrač za katalonski klub u budućnosti.

“Ferran Torres je spektakularno pojačanje, i kao igrač i kao osoba”, rekao je Xavi na konferenciji za novinare u subotu.

“Može igrati na različitim pozicijama, jako sam zadovoljan što se klub potrudio da ga dovede.”

“Njegova najveća vrlina je njegova osobnost, vrlo je ambiciozan, uzbuđen i predan, to se vidi u njegovim očima. Mentalitet koji ima je ogroman, nadamo se da ćete to uskoro moći vidjeti.”

Torres je proveo nešto više od jedne i pol sezone u Cityju nakon što se pridružio za 20.8 milijuna funti. Do sada je zabio 16 golova i osvojio titulu Premier lige.”

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!