NaslovnicaVijestiBarcelona za 70 milijuna eura osigurala još jedno pojačanje

Barcelona za 70 milijuna eura osigurala još jedno pojačanje

Barcelona je osigurala dolazak još jednog velikog pojačanja nakon što se dogovorila sa Sevillom oko transfera francuskog braniča, Julesa Koundea.

Koundeov prelazak iz Seville na Camp Nou sada je praktički završen i do službenog predstavljanja ostali su samo manji detalji.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Ova vijest dolazi samo nekoliko dana nakon što je objavljen Chelseajev ugovor sa Sevillom, a Francuz je već viđen u dresu engleskog kluba.

Barca je Chelseaju ispred nosa “ukrala” Koundea koji će za 70 milijuna eura prijeći u redove Barcelone, a presudila je igračeva želja da dođe na Nou Camp.

Barcelona je tako nastavila pojačavati momčad nakon što su u klub došli Robert Lewandowski, Franck Kessie, Andreas Christensen i Raphinha, te je sasvim sigurno da će opet imati moćnu momčad.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!