NaslovnicaVijestiBarcelona zabrinuta za Dembelea: Evo zašto Dembele ima katastrofalnu sezonu u Barceloni

Barcelona zabrinuta za Dembelea: Evo zašto Dembele ima katastrofalnu sezonu u Barceloni

Kada je Barcelona prošli kolovoz dovela Ousmane Dembelea za 135.5 milijuna funti, postojala je nada da bi Francuz mogao popuniti mjesto koje je nedavno napustio Neymar.

Barcelona zabrinuta

No, Dembeleova karijera u Barceloni je napunila nešto malo više od šest mjeseci i nije bilo mnogo toga za izvijestiti.

On je pretrpio ozljedu u prvoj utakmici i proveo je četiri mjeseca van terena.

Ubrzo nakon povratka, Dembele je pokupio još jednu ozljedu i provodio je više vremena van terena nego na njemu.

20-godišnjak je ponovo spreman da igra – i odigrao je utakmicu za Barcelonu u Superkupu Katalonije protiv Espanyola, koju je Barcelona dobila na penale, ali možemo reći da je njegova prva sezona bila katastrofalna.

[su_live_koeficijenti]

Dembeleovo doba znači da nitko u Barceloni još uvijek ne paniči što su izgubili 135.5 milijuna funti.

No, izvješće španjolske radijske postaje Cadena SER predlaže da bivši igrač Borussije Dortmund mora napraviti ozbiljne promjene u životnom stilu – i to vrlo brzo.

Tvrde da je Dembele, koji je ove sezone odigrao samo 395 minuta, predmet istinske zabrinutosti u svlačionici Barcelone.

Francuz se hrani brzom hranom – što je u modernom nogometu prilično zapanjujuće – i kažu da previše uživa u katalonskom noćnom životu. Podsjeća li vas ova priča možda na nekog bivšeg igrača Barcelone? Neću reći ime, no sigurno imate na umu tko je to.

Izvješće pokazuje da Barcelona smatra da Dembeleova prehrana još više čini da on bude podložan ozljedama.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Dembele ima priliku da postane glavni igrač Barcelone nakon Lionel Messija, bilo bi sramotno da ga izgube zbog požude za hamburgerima.

Ipak, nije bilo lako Dembeleu u Španjolskoj. Morao se suočiti sa odvajanjem od roditelja i također se trudio komunicirati sa svojim igračima.

Natrag u kolovozu napadač je otkrio da gleda Netflixovu seriju Narcos kako bi mogao da nauči španjolski jezik.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!