NaslovnicaVijestiBarcelona zabrinuta zbog minutaže Antoinea Griezmanna u Atletico Madridu

Barcelona zabrinuta zbog minutaže Antoinea Griezmanna u Atletico Madridu

Barcelona je zabrinuta zbog tvrdnji da je Atletico Madrid zabranio Diegu Simeoneu koristiti Antoinea Griezmanna kako ga klub ne bi morao odmah kupiti na kraju sezone, prema španjolskim medijima.

Griezmann se prošlog ljeta vratio u Atletico na početnu dvogodišnju posudbu, a madridski klub ima obvezu kupiti ga 2023. godine ako se ispune određeni uvjeti.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Naime, morat će ga potpisati iduće godine ako Francuz odigra 50 posto utakmica za koje je na raspolaganju, ali u Barceloni strahuju da bi španjolski suparnici mogli ograničiti Griezmannu minutažu kako bi se spasili plaćanja transfera vrijednog čak 40 milijuna eura.

Reprezentativac sa 108 nastupa pod vodstvom Simeonea prošle je sezone igrao redovno i skupio 37 nastupa u svim natjecanjima. Odigrao je najmanje 45 minuta u 81% utakmica za koje je bio dostupan, što znači da je bio na dobrom putu da zasluži stalni prelazak u Wanda Metropolitano.

Ipak, prve dvije utakmice Atletica u La Ligi započeo je na klupi, a Simeone ga je u oba navrata koristio manje od pola sata.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!