NaslovnicaVijestiBARCELONA ZAHTIJEVA 80 MILIJUNA ZA SVOJU ZVIJEZDU: Potreban im je taj novac...

BARCELONA ZAHTIJEVA 80 MILIJUNA ZA SVOJU ZVIJEZDU: Potreban im je taj novac kako bi doveli De Ligta – Juventus zagrijan!

Barcelona navodno vrednuje Samuel Umtitija na 80 milijuna eura, što bi moglo biti dovoljno da Juventus odustane od Francuza ovog ljeta.

BARCELONA ZAHTIJEVA 80

25-godišnjak dolazi nakon frustriajuće sezone u kojoj je bio ograničen na samo 15 nastupa za katalonske divove, uglavnom zbog teške ozljede koljena.

To je zauzvrat dalo sunarodnjaku Clementu Lengletu priliku da se uspostavi uz Gerarda Piquea, a par je naizgled sada postao prvi izbor za trenera Ernesto Valverdea.

Zajedno sa tekućim špekulacijama koje povezuju Matthijsa de Ligta sa preseljenjem u Barcelonu koje bi ih moglo koštati 75 milijuna eura, prema pisanju Goal.com, čini se da je izazvalo upitnike oko budućnosti Umtitija na Nou Campu.

Barcelona – Valencia: Finale Kupa kralja

Kako piše Calciomercato, preko Don Balon, predlaže se da Barcelona neće dopustiti da pobjednik Svjetskog prvenstva ode jeftino, jer je tvrđeno da će zahtijevati 80 milijuna eura za njegov transfer.

To bi zauzvrat imalo smisla s obzirom na potrebnu sumu novca za De Ligta iz Ajaxa, kao što je predloženo u gore navedenom izvješću, što bi pokrilo potrošnju Barcelone i pomoglo im uravnotežiti račune.

Amiens – Guingamp: Borba za opstanak u posljednjem kolu Ligue 1

Međutim, možda i nije tako jednostavno, jer Calciomercato dodaje da Juventus nije voljan platiti toliko novca za Umtitija, pa će Barcelona morati smanjiti svoje zahtjeve ili riskirati da Torinski divovi razmatraju alternativne ciljeve.

Caen – Bordeaux: Domaća ekipa ima imperativ pobjede

Vrijeme će pokazati kako će se situacija odigrati, ali sa Jean-Clairom Todibom u kombinaciji kao durogorčom opcijom, Barcelona će morati shvatiti kako da upravlja svojim obrambenim opcijama.

Thomas Vermaelen je na isteku trenutnog ugovora, dok će posuđeni Jeisom Murillo da se vrati u svoj klub ovog ljeta. Zauzvrat, tu je praznina koju treba popuniti pa možda, ako su De Ligt i Umtiti spremni da se natječu za startno mjesto, Barcelona bi mogla planirati obojicu u ekipi.

Najnovije vijesti

Objavljena lista: Ovih osam igrača napušta Liverpool na kraju sezone

0
Njemački strateg Jurgen Klopp, koji je od 2015. godine vodio Liverpool i s njim osvojio naslove engleskog i europskog prvaka, prema najnovijim informacijama, napustit...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!