NaslovnicaVijestiBarcelona zainteresirana za potpis Shkodrana Mustafija!

Barcelona zainteresirana za potpis Shkodrana Mustafija!

Barcelona je navodno zainteresirana za potpisivanje braniča Arsenal Shkodrana Mustafija.

Barcelona zainteresirana za potpis

Katalonci nisu posebno dobro opskrbljeni u obrani i samo im Gerard Pique, Clement Lenglet i Ronald Araujo igraju u srcu defanzive.

Nizozemski veznjak Frankie De Jong povremeno je popunjavao to mjesto, ali Barca je spremna dovesti još jednog braniča kada se prijelazni rok otvori u siječnju.

Prema Sportu, njemački internacionalac Mustafi jedno je od mnogih imena na njihovom užem izboru. Bivši igrač Valencije odbio je novi ugovor na Emiratima i namjerava napustiti klub po isteku trenutnog ugovora na kraju 2020/21 sezone.

Barcelona bi mogla iskoristiti situaciju i dovesti Mustafija besplatno u siječnju, jer se čini najrealnija meta.

Antonio Rudiger iz Chelseaja također je favorit za potpis i mogao bi biti opcija, dok Liverpool sigurno neće dopustiti Joelu Matipu da ode sa Anfielda, s obzirom na njihovu krizu u obrani.

Katalonska momčad i dalje želi vratiti Erica Garciju u klub nakon što je odbio produljenje ugovora sa Manchester Citjem, a Federico Fazio, German Pezzella i Mate Musacchio su također bili na listi za uži izbor u Barceloni.

Mustafi je zpaočeo 15 od posljednjih 17 utakmica Arsenala pod vodstvom Mikela Artete prošle sezone prije nego što je u srpnju morao na operaciju koljena.

Mustafi je upisao preko 100 nastupa za Arsenal otkako se 2016. pridružio ugovoru vrijednom 35 milijuna funti, ali nema baš najbolje odnose s navijačima.

Jedan obožavatelj postavio je peticiju kojom ga poziva da dobije “doživotni zatvor” nakon neke užasne obrane u porazu od 3: 1 od Crystal Palacea 2019.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!