NaslovnicaVijestiBARCELONA ŽELI DOVESTI FRANCUZA ZA 60 MILIJUNA EURA: Messi ga ne želi...

BARCELONA ŽELI DOVESTI FRANCUZA ZA 60 MILIJUNA EURA: Messi ga ne želi u ekipi i neće biti sretan ako dođe!

Barcelona želi dovesti Francuza za 60 milijuna eura. Lionel Messi je navodno protiv transfera Barcelone koji bi mogao ozbiljno pojačati njihove opcije u veznom redu u budućnosti.

BARCELONA ŽELI DOVESTI

Blaugrani trenutačno ne nedostaje opcija u veznom redu, budući da u tom području imaju Arthura Mela, Philippe Coutinha, Ivana Rakitića, Sergia Busquetsa, Artura Vidala, Carlesa alena i Rafinhu.

Međutim, izgleda da to nije zaustavilo španjolske divove da pokažu zanimanje za jednog od najuglednijih europskih igrača, Lyonovu i Francusku zvijezdu Tanguy N’Dombelea.

Kao što je slučaj kod Don Balona, Barcelona je napravila N’Dombelea kao mogući cilj, a Lionel Messi je protiv transfera Francuza na Nou Camp.

Izvješće napominje da je 21-godišnji vezni igrač ocijenjen na 60 milijuna eura, što je cijena koja se čini pomalo velikom za igrača koji je nepotvrđen na najvišem nivou u ovoj fazi svoje karijere.

Unatoč golemoj dubini koju Barcelona ima u veznom redu, Rakitić, Busquets i Vidal su se približili poznim godinama svoje karijere, a klub će morati da traži zamjenu prije ili kasnije.

N’Dombele bi mogao biti netko tko bi mogao dugoročno da pomogne klubu da ispuni tu prazninu koju će Rakitić, Busquets i Vidal ostaviti kada napuste Nou Camp.

N’Dombele je napravio 64 profesionalna nastupa za Lyon od početka 2017/18 sezone, broj koji je impresivan s obzirom na činjenicu da je veznjaku tek 21 godina.

Francuski internacionalac nije baš najbolji kada ima posjed lopte, ali fizička strana njegove igre je tamo gdje on impresionira, jer nema puno igrača koji su fizički bolji od Francuza.

Samo će nam vrijeme reći da li će Barcelona uspjeti potpisati N’Dombelea, nešto što sigurno neće učiniti Messija sretnim ako se dogodi.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!