NaslovnicaVijestiBarcelona želi dovesti trio iz Chelseaja potpuno besplatno!

Barcelona želi dovesti trio iz Chelseaja potpuno besplatno!

Barcelona pravi planove za svoje ljetne transfere, a španjolski div na popis želja dodaje i trećeg braniča Chelseaja. Bila je to vrlo teška sezona za Barcelonu do sada, počevši od puštanja Messija na ljeto, sa finansijskim problemima koji im nisu dopustili da ponovo potpišu novi ugovor sa najboljim strijelcem svih vremena.

Stvari su se finansijski popravile, jer je klub smanjio troškove plaća, omogućivši im dovođenje Ferrana Torresa, Pierre-Emericka Aubameyanga, Adama Traorea i Danija Alvesa ove zime.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

S obzirom na to da bi Ousmane Dembele na kraju tekuće sezone mogao otići iz momčadi zbog toga što mu istječe ugovor, Xavi će nastojati poboljšati svoju momčad još jednom na ljetnom prijelaznom roku.

Sada mediji navode njihovo veliko interesovanje u Chelseajevu trojku, Andreasa Christensena, Cesara Azpilicuete i Antonija Rudigera.

Sva trojica su u lipnju bez ugovora i već sada mogu započeti pregovore sa momčadima izvan Premier lige, pa čak i potpisati predugovor.

Rudiger je navodno tražio 200.000 funti tjedno, vjerujući da je dostojan slične plaće kao i najbolji braniči na svijetu, ali Plavcima je to bilo previše.

Nijemac je bez sumnje poboljšao obranu momčadi otkako je došao Thomas Tuchel, jer je Frank Lampard prije njega prefereirao Kurta Zoumu.

Njegovi zahtijevi nisu ispunjeni i doveli su do glasina koje su ga povezivale sa Real Madridom, ali izvješća su tvrdila da Los Blancosi također ne žele ispuniti zahtjeve koje je Antonio Rudiger postavio.

Sada se u cijelu priču uključila i Barcelona, tako da bi na kraju Nijemac ipak mogao završiti u Španjolskoj.

Najnovije vijesti

Chelsea sprema rekordni transfer. Ponudili 65 milijuna eura za 17-godišnjaka

0
Posljednjih godina Chelsea je uložio značajna sredstva u pojačanja, a njihov posljednji potez pokazuje da će ta praksa biti nastavljena. Fabrizio Romano izvještava da...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!