NaslovnicaVijestiBarcelona želi dovesti zvijezdu Atletico Madrida. Diego Simeone dao zeleno svjetlo!

Barcelona želi dovesti zvijezdu Atletico Madrida. Diego Simeone dao zeleno svjetlo!

Barcelona želi potpisati napadača Atletico Madrida Joaa Felixa, prema izvješćima iz Španjolske. Ovaj 22-godišnjak je imao težak početak nove sezone nakon što je zabio samo jedan gol u 14 nastupa u svim natjecanjima.

Branitelj naslova Atletico Madrid je trenutno peti u La Ligi nakon niza od tri uzastopna poraza u ligi, a španjolski novinar Eduardo Inda tvrdi da Felix želi napustiti Wanda Metropolitano.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“Joao Felix je želi otići, ali to je zakomplicirala njegova plaća”, rekao je Inda.

“Simeone je dao zeleno svjetlo za njegov odlazak i najvjerojatnije bi se to moglo desiti na ljetnom prijelaznom roku.”

“Jedan od zainteresiranih klubova je Barcelona, gdje bi se uklopio sa stilom.”

“Barca bi ga uzela na posudbu sa obaveznom opcijom kupnje.”

Felix je postao drugi najskuplji tinejdžer u povijesti kada se pridružio Atleticu iz Benfice za 113 milijuna funti 2019. godine.

Pomogao je Simeoneovoj momčadi da dođe do naslova La Lige prošle sezone, ali se mučio da u potpunosti opravda svoju ogromnu cijenu – koja je i dalje četvrta najskuplja naknada za transfer u povijesti nogometa.

Unatoč nedostatku forme, Barcelona bi mogla pokušati dovesti Felixa nakon što su izgubili Sergija Aguera zbog problema sa srcem.

Bivši napadač Manchester Cityja je ranije ovog mjeseca bio prisiljen prekinuti karijeru zbog srčanih problema.

Najnovije vijesti

Promjena na čelu Hajdukove akademije: Primorca zamijenio bivši trener Sarajeva

0
Danas je s funkcije šefa akademije Hajduka smijenjen legendarni bosanskohercegovački igrač i trener, Boro Primorac. Nakon 36 godina, Primorac se vratio na Poljud u...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!