NaslovnicaVijestiBarcelona želi dovesti zvijezdu Bayerna za 70 milijuna eura

Barcelona želi dovesti zvijezdu Bayerna za 70 milijuna eura

Predviđa se da će Barcelona ovog ljeta morati prodati igrače zbog teške financijske situacije, pogotovo ako želi dovesti pojačanja iz drugih klubova. Jedno od imena koje se spominje u španjolskim medijima je Leroy Sane. Barcelona je već stupila u kontakt s Bayernom kako bi saznala kakve bi financijske zahtjeve imao njemački klub za svog 28-godišnjeg krilnog napadača.

Sane je pod ugovorom s Bayernom i za sljedeću sezonu, a njegova vrijednost prema Transfermarktu iznosi 70 milijuna eura. Prema španjolskim medijima, Barcelona bi mogla razmotriti mogućnost slanja jednog od svojih igrača Bayernu kako bi smanjila cijenu njemačkog reprezentativca.

Sane je prešao u Bayern iz Manchester Cityja 2020. godine. Dok je bio u engleskom klubu, osvojio je dva naslova prvaka lige i ukupno osam trofeja. Od dolaska u Bayern, triput je postao njemački prvak te osvojio sedam trofeja s tim klubom.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!