NaslovnicaVijestiBarcelona želi jednog od najboljih igrača Premiershipa?!

Barcelona želi jednog od najboljih igrača Premiershipa?!

Jedan od najboljih igrača ove sezone u engleskoj Premier ligi mogao bi narednog ljeta da se preseli u Španiju i obuče dres Barcelone. Barcelona želi Riyada Mahreza pod svaku cijenu i učinit će sve da ga dovedu. Kako prenosi engleski Mirror, Katalonci su i više nego odlučni u namjeri da dovedu igrača Leicestera Riyada Mahreza.

Barcelona želi jednog od najboljih igrača Premiershipa!

Sjajni Alžirac ove sezone pruža fenomenalne partije u dresu Lisica i nije ni čudo što je katalonski gigant zainteresovan za njegove usluge. Iako je pomalo u sjeni također ove sezone odličnog Jamie Vardyja, Mahrez je jedan od nosilaca i glavnih organizatora Leicesterove igre i jedan je od najzaslužnijih za Leicesterovo prvo mjesto na tabeli.

Iako su iz Leicestera saopštili da su spremni da Mahrezu ponude novi ugovor i duplo veća primanja nego što ih ima trenutno, svima je jasno da su to samo očajni potezi, i da se, ukoliko do zvanične ponude i dođe, poziv Barcelone ne odbija.

Alžirac je već ranije za medije izjavljivao da bi mu eventualni prelazak u Barcelonu bio ostvarenje sna i pored toga što možda u katalonskom timu ne bi imao mjesto među prvotimcima.

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

Prema pisanju Mirrora, Barcelona je spremna da izdvoji 24 miliona funti za dvadesetčetverogodišnjeg krilnog fudbalera Leicestera i na taj način kvalitetno pojača konkurenciju trenutno standardnim igračima svog tima, pogotovo ako se uzme u obzir da Sandro Ramirez i Munir El Hadadi nisu u prvom planu trenera Luisa Enriquea.

Podsjetimo, katalonski list Sport jučer je prenio informaciju da je transfer Nolita iz Celte gotova stvar i bilo bi vrlo zanimljivo vidjeti šta bi se desilo ukoliko i Mahrez pristane da pređe na Camp Nou. Ipak, jasno je da će sljedeće sezone ekipa Barcelone biti umnogome jača.

[excerptlist cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!