NaslovnicaVijestiBRAVO: Nogometaši Barcelone oduševili čitav svijet s ovom gestom

BRAVO: Nogometaši Barcelone oduševili čitav svijet s ovom gestom

Proteklog vikenda Barcelona i Valencije su odigrali utakmicu u 13. kolu u okviru La lige, a igarči Barcelone oduševili su čivat nogometni svijet.

Barcelone oduševili

Utakmica je na kraju završila rezultatom 1:1, a igrači Valecnije mogu biti zadovoljni jer Barci nije priznat gol čist kao suza u prvom poluvremenu.

Nogometaši Barcelone su prije utakmice pružili podršku treneru Seville Eduardu Berizza.

Naime, igrači su nosili majice kako bi iskazali podršku za trenera Seville, koji boluje or raka prostate.

[su_premierleague]

Trener Eduardo Berizzo je spreman za početak terapije koja počinje naredne sedmice, te bi zbog toga mogao napraviti dužu pauzu od nogometa, ali ipak nogometaš Ever Banega kaže kako će momčad Seville ostati uz trenera koliko god treba.

“Ovo je jako delikatna situacija, te smo tu svi da pomognemo kako bi se Eduardo opravio što prije, jer mi ćemo bit uz njega do smrti”, rekao je Ever Banega.

Uprava Barcelone je poručila kako stoje na raspolaganju ukoliko bude trebala pomoć Eduardu Berizzu. Barcelona je Sevilli ponudili svoju ljekarsku ekipu kao pomoć, jer oni imaju mnogo iskustva s tim stvari, a sličanproblem je imao bivši trener Barce, Tito Vilanova – koji je preminuo prije par godina.

Zvijezda Barcelone Leo Messi je jučer potpisao novi ugovor sa Barcelonom, koji će mu trajati do 2021. godine, a Argentinac tvrdi da je presretan što je nastavio karijeru u Barci.

[su_live_koeficijenti]

“Moj cilj je da nastavimo u onom do čega smo stigli, te da nastavimo pisati historiju”, rekao je Leo Messi, te nastavio:

“Ovaj klub i ja samo imali sreće da uradimo mnogo fantastičnih stvari zajedno i nadam se da će ih u budućnosti biti još više!”

“Sretan sam zbog toga što sam ovdje nastavio karijeru, u svojoj kući. San mi je bio da završim karijeru u Barceloni, a idem ka tom snu. Svaki igrač ima odgovornst prema ovom klubu kako bi mogli osvajati još više titula u budućnosti”, tvrdi Leo Messi.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!