NaslovnicaVijestiBarceloni propada veliki transfer zbog velike gluposti sportskog direktora kluba

Barceloni propada veliki transfer zbog velike gluposti sportskog direktora kluba

Brazilski Gremio će FIFA-i podnijeti tužbu protiv Barcelone, nakon što je u medijima procurila fotografija, gdje je meta Katalonaca, veznjak Arthur, odjeven u dres španjolskog kluba.

Barceloni propada

Već smo izvijestili da je Barcelona bacila oko na veznjaka Gremia Arthura, u kojima prepoznaju manire legendarnog veznjaka blaugrane Xavija Hernandeza. Barcelonin sportski direktor Robert Fernandez prošlog tjedna otputovao je u Argentinu te je Arthura gledao uživo na uzvratu finala Libertadores kupa, a nakon završetka utakmice, s Brazilcem i njegovim agentom se navodno upoznao, ali bez odobrenja i znanja njegovog kluba.

Globoesporte je objavio vrlo zanimljivu fotografiju u kojoj Arthur pozira u dresu Barcelone, tako da nema sumnje jer se na fotografiji jasno vidi već spomenuti Robert Fernandez.

>> Sportski direktor RB Leipziga otkrio šta će se dogoditi sa Timom Wernerom

U Gremiu su bijesno reagirali na kontroverznu fotografiju i najavili tužbu protiv Barcelone.

[su_bonus]

“Arthur je nše djete i naš igrač. Sve je izrežirano tako da mu ne možemo ništa zamjeriti. Rekli su mi da su njega i njegovu obitelj pozvali na ručak. Gremio mu da ne može spriječiti transfer i želju za odlaskom, ali problem je da Barcelona pokušava na njega i na njegove odluke utjecati. Upravo pripremamo formalnu žalbu FIFA-i, koja će biti poslana kada otkrijemo sve detalj tog sastanka.” rekao je Gremiov odvjetnik Nestor Hein.

Globoesporte izvještava da su u Gremiju, zbog ponašanja Barcelone, ogorčeni i da su odlučili da Arthura neće prodati Barceloni. Dvadesetčetverogodišnji veznjak potpisao je ugovor sa Gremiom prije mjesec dana, a njegova klauzula o otkupu iznosi 50 milijuna eura.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!