NaslovnicaVijestiBarceloni propao transfer zbog 18 sekundi: Neočekivana kompjuterska greška bila je kobna

Barceloni propao transfer zbog 18 sekundi: Neočekivana kompjuterska greška bila je kobna

Sportski direktor Barcelone Mateu Alemany otkrio je da je katalonski klub propustio potpisati ugovor s meksičkim nogometašem Los Angeles Galaxyja Julianom Araujom (21) “za 18 sekundi” u utorak navečer na kraju zimskog prijelaznog roka.

Iako je praktički sve bilo dogovoreno, kobna je bila neočekivana računalna greška.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“Nismo stigli na vrijeme zbog računalne greške, pokušavamo to razjasniti. Vjerojatno je to zbog sustava, a budući da je riječ o 18 sekundi, ne znam što će FIFA učiniti”, rekao je šef Blaugrane Movistar+, prije početka utakmice između Betisa i Barcelone ( 1:2).

Alemany je dodao da je mladi desni bek trebao doći i pojačati Barcelonu Athletic,” Barcin rezervni tim, kojeg trenira Meksikanac Rafa Marquez.

Barca je zatvorila zimski prijelazni rok u utorak i nije registrirala nove igrače, ali Barcelona planira kontaktirati FIFA-u oko Araujevog transfera, nadajući se da će odobriti transfer unatoč kasnom podnošenju papirologije.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!