NaslovnicaVijestiBarcelonin branič se tijekom utakmice sprdao sa zvijezdom Reala: "Hej, zlatna lopto"

Barcelonin branič se tijekom utakmice sprdao sa zvijezdom Reala: “Hej, zlatna lopto”

Osim toga što su povijesno izgubili sa 4-0 na domaćem terenu protiv Barcelone u 29. kolu La Lige, igrači Real Madrida su morali trpjeti i sprdanje svojih protivnika.

Posebno je bio izložen Vinicius Junior, koji se jedini trudio stvoriti opasnost pred suparničkim golom.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Njegova prilika je bila jedina za domaćina. U prvom poluvremenu je izašao sam pred Ter Stegena, ali mu je Barcelonin vratar ušao u šut. Vinicius se nakon toga odmah bacio simulirajući penal, na što su igrači Barcelone poludjeli i do kraja utakmice ga napadali verbalno i fizički.

Branič Gerard Pique ga je hvatao za vrat objašnjavajući mu da je simulirao, a španjolski mediji izdvojili su situaciju sa Ericom Garcijom kojeg su kamere uhvatile kako mladog 21-godišnjeg igrača Reala maltletira verbalno, nakon što je ispucao loptu: “Evo zlatne lopte…Ti si moja zlatna lopta…iduće godine ćeš osvojiti Zlatnu loptu.”

Najnovije vijesti

Francuski nogometaš okončao karijeru zbog zdravstvenih problema te pokrenuo tužbu protiv...

0
Iz Francuske nam dolazi jedinstvena priča o profesionalnom nogometašu Francois-Xavieru Fumu Tamuzu koji je odlučio pokrenuti tužbu protiv dva farmaceutska giganta zbog cjepiva tijekom...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!