NaslovnicaVijestiBarnett otkrio zbog čega je Bale izgubio milijune

Barnett otkrio zbog čega je Bale izgubio milijune

Kako tvrdi Jonathan Barnett agent, Gareth Bale izgubio milijune jer igra za Wales, a ne Englesku.

Bale izgubio milijune

Bale u ovim kvalifikacijama za Walesom ide prema historijskom plasmanu na Europsko prvenstvo u Francuskoj sljedeće godine.

“Kada smo prvi put razgovaralu, Bale je imao 15 godina. Razgovarali smo, a tema je bila Wales ili Engleska. Njegov otac me skoro udario jer je veliki navijač Walesa, baš kao i njegova majka. Mogao je igrati i za Englesku zbog bake”, rekao je agent Balea, Barnett pa nastavio:

“Možete zamisliti šta bi bilo sljedeće godine na Euru da Bale igra za Englesku, ali on voli Wales. Tako je izgubio milijune.”

Za Wales već možemo reći da su se kvalificirali na EURO 2016. koje se održava u Francuskoj.

Najnovije vijesti

TIP DANA – Četvrtak 25.4: Brighton vs Manchester City

0
Za današnji tip dana smo pripremili utakmicu između Brightona i Manchester Cityja u Premier ligi. Ukoliko želite više besplatnih tipova posjetite nas na Svijet Kladjenja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!