NaslovnicaVijestiBartomeu: Barcelona neće dozvoliti nijednom klubu da pregovara sa Neymarom

Bartomeu: Barcelona neće dozvoliti nijednom klubu da pregovara sa Neymarom

Predsjednik Barcelone Josep Bartomeu tvrdi da njegov klub nema namjeru prodati Neymara, te dodaje da neće dopustiti nijednom klubu da pregovara sa Brazilcem.

Barcelona neće dozvoliti nijednom klubu da pregovara sa Neymarom

24-godišnjak je u posljednje vrijeme povezivan sa prelaskom u Real Madrid, te francuskog prvaka Paris Saint Germain, nakon što još uvijek nije potpisao produženje ugovora sa katalonskim klubom.

U Barci su, međutim, uvjereni da će Neymar, čiji ugovor ističe 2018. godine, uskoro potpisati produženje ugovora, no, njegov agent je izjavio ranije ovog tjedna da bi bivši igrač Santosa bio zainteresovan za odlazak u PSG.

Bartomeu je, s druge strane, uvjeren da Barcelona neće dopustiti prodaju jednog od najboljih igrača, te će jedina opcija za sve zainteresovane klubove biti plaćanje njegove otkupne klauzule, koja iznosi nevjerovatnih 193 miliona eura.

“Ukoliko neko želi pregovarati sa Neymarom, mi im nećemo dopustiti to”, rekao je Bartomeu za španjolske medije, te dodao: “Neymar će ostati u Barceloni!”.

Brazilski reprezentativac je u odličnoj form i ove sezone, postigao je 27 golova u 39 nastupa u svim takmičenjima u dresu Blaugrane.

Neymar je stigao u Barcelonu u ljeto 2013. godine za 57 miliona eura, i od tada je odigrao ukupno 130 utakmica za klub iz Katalonije, te postigao preko 70 golova.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!