NaslovnicaVijestiBARTOMEU PRIZNAO: "Ako on želi napustiti Real Madrid, naravno da ćemo ga...

BARTOMEU PRIZNAO: “Ako on želi napustiti Real Madrid, naravno da ćemo ga potpisati!”

Bartomeu priznao! Predsjednik Barcelone Josep Maria Bartomeu je otkrio da će kontaktirati šefa nogometnog kluba Real Madrida, Florentino Pereza prije nego što se upusti u potpisivanje nesretnog Isca.

BARTOMEU PRIZNAO

Veznjak, koji je privukao zanimanje drugih klubova, pretrpio je ravnodušnu sezonu na Santiago Bernabeu i nije počeo utakmicu Primere u više od tri mjeseca – stim što je igrao u porazu od 5-1 protiv Barcelone 28. listopada.

Taj poraz je bio i posljednja utakmica Julena Lopeteguija kao menadžera Real Madrida i pod vodstvom Santiago Solarija, Isco je morao da se zadovolji sa ulogom zamjene ili startanja u drugim natjecanjima.

Real će posjetiti Nou Camp u prvoj utakmici polufinala Kupa Kralja večeras i Bartomeu se otvorio o tome kako će Katalonci pokušati da dovedu igrača iz Reala.

“Ako nam naš trener bude tražio tog igrača i on bude želio napustiti Real Madrid, naravno da bi ga potpisali,” rekao je Bartomeu za El Partidazo de COPE.

“Ali to se nije dogodilo otkad sam ja ovdje.”

“Nema sporazuma o ne-napadanju na igrače između ova dva kluba. Svatko pokušava učiniti svoj tim konkurentnijim.”

“Isco? Zbog Real Madrida, razgovarao bi sa predsjednikom.”

Barcelona se trenutno nalazi osam bodova ispred Reala na tabeli Primere.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!