NaslovnicaVijestiBAŠ ONO ŠTO GUARDIOLI TREBA: Jedan od najboljih braniča na svijetu se...

BAŠ ONO ŠTO GUARDIOLI TREBA: Jedan od najboljih braniča na svijetu se ponudio Manchester Cityju!

Branič Real Mdarida Raphael Varane je navodno kontaktirao menadžera Manchester Cityja Pep Guardiolu kako bi se ponudio klubu.

Jedan od najboljih

Don Balon tvrdi da je internacionalac iz Francuske pesimističan u pogledu minutaže na Bernabeu i želi otići, stim da City izgleda kao pristojan klub za prelazak.

Nedavno su prvaci Premier lige izgubili Aymeric Laportea što izgleda kao ozbiljna ozljeda koja ga može zadržati neko vrijeme van terena, a to slijedi nakon što je Vincent Kompany napustio klub na ljeto.

Cityju bi odgovoralo pojalanje u obrani sa igračem poput Varanea, za koga se pričalo da vrijedi oko 100 milijuna eura.

Međutim, ovo posljednje izvješće Don Balon tvrdi da Guardiola ne želi dovesti 26-godišnjaka, nakon što nije bio baš uvjeren sa njegovim posljednjim nastupima.

Čini se fer da Varane vjerojatno nije dostigao potencijal za kojim su mnogi mislili da će uraditi nakon što je prvi put izašao na teren.

Ipak, Manchester City si također ne može priuštiti da bude previše izbirljiv, jer se čini da im treba pod hitno pojačanje u obrani kako bi se izborili sa Liverpoolom u utrci za naslov ove sezone.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!