NaslovnicaVijestiBASTI, DOBRODOŠAO KUĆI! Pogledajte doček koji je doživio Schweinsteiger na oproštajnoj utakmici!...

BASTI, DOBRODOŠAO KUĆI! Pogledajte doček koji je doživio Schweinsteiger na oproštajnoj utakmici! (VIDEO)

Bastian Schweinsteiger, tri godine nakon što je napustio Bayern, odigrao je oproštajnu utakmicu u dresu bavarskog diva.

Prije tri godine otišao je iz Bayerna u Manchester, jer u klubu više nije dobio pravu priliku sada su mu na Allianz Areni priredili doček koji dolikuje najvećim legendama. “Basti is back”,horilo se tribinom. Basti se vratio, iako samo naa jednu noć i kao član Chicag, puna Allianz Arena mogla se još jednom klanjati jednom od najvećih sinova kluba. “Und mit der Nummer 31, Bastian Schweinsteiger, Fußballgott!” je zagrmilo sa stadiona pri povratku izgubljenog sina u emocionalnoj večeri, gdje nije bilo nedostatka cvijeća, toplih riječi, zagrljaja i suza.

>> Ramos poslao Ronaldu vrlo JASNU PORUKU: Defanzivac progovorio o potezu o kojem BRUJI cijela Španija

Tu je bilo je mnogo ljudi koji su bili u dobi Schweinsteigerove karijere u Bayernu. Heynckes, Hoeneß, Rummenigge, Lahm… nisu htjeli propustiti ovaj spektakl. Sedamnaest godina, od 1998. do 2015. godine nosio je dres bavarske ekipe, sakupio oko 500 nastupa, što ga svrstava na devetom mjestu po broju nastupa, dok je osvojio 21 trofej, uključujući i osam naslova njemačkog prvaka.

[su_bonus]

Ali brojevi i trofeji daleko su od toga da će ispričati cijelu priču. Bastian je personificirao sve što je Bayern. “Naša vrata su uvijek otvorena za tebe”, rekli su mu kad se vratio kući. Prvo poluvrijeme je igrao u dresu Chicaga, u drugom je obukao Bayernov dres s brojem 31 na leđima, i tako simbolički zaključio svoje poglavlje u Münchenu.

Nijedna priča nije vječna, ali ako je istina, legende traju za svu vječnost. A Schweinsteiger je u Münchenu svakako jedna od njih.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!