NaslovnicaVijestiBavarci su odavno izgubili transfer moć: Najveći njemački talenat indirektno odbio ponudu...

Bavarci su odavno izgubili transfer moć: Najveći njemački talenat indirektno odbio ponudu Bayerna

Dok minhenski Bayern svoja potencijalna pojačanja traži u Španjolskoj, pred nosom u Njemačkoj će izgubiti još jednog nogometaša što u prošlosti nije bio čest slučaj.

Kai Havertz, jedan od najtalentiranijih njemačkih nogometaša u ovom trenutku, odlučio je odbiti sve ponude i ostati u ekipi Leverkusena još jednu sezonu. Ponuda ne nedostaje, ali mladi igrač je procijenio da će za njegov razvoj biti bolje ako trenira i igra pod vodstvom nizozemskog trenera Petera Bosza još jednu sezonu.

Transfer glasine: Juventus nudi tri igrača za Pogbu, nesuđeni reprezentativac BiH i Hrvatske potpisuje za Lile, Barca želi igrača Chesleaja

Havertz, to nije tajna, meta je Bayerna. Očekivalo se da će bavarski klub 20-godišnjaka lako uvjeriti da potpiše za njih, ali sve ipak ukazuje na činjenicu da to neće biti tako lako.

“Ne znam što će se dogoditi nakon završetka sezone, odlučio sam ostati u Leverkusenu, ne pregovaram ni s jednim od klubova, ne znam je li Bayern pravi klub za sljedeći korak u mojoj karijeri, ne znam ni je li strana zemlja pogodna za mene. Ne razmišljam u ovom trenutku previše, ”rekao je Havertz u intervjuu za Bild, koji ima ugovor sa Leverkusenom do 2022. godine. Budući da u njemu nema otkupne klauzule sve sugeriše na to da će igrač biti vrlo skup u slučaju transfera.

Čak se govori o cifri od 100 milijuna eura.

“Ja se mogu nositi s time. To je tržište, ne mogu ništa učiniti. Točno je da je igrač koji dođe kao skupo pojačanje, pod većim pritiskom od onog koji je jeftiniji. Osobno, nije me briga koliko će neki klub platiti za mene jer nemam nikakav utjecaj na to.”

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!